X

Den version av internet explorer som du använder, stödjer inte denna sida. För att få en bättre upplevelse vänligen uppdatera <a href='http://windows.microsoft.com/en-gb/internet-explorer/download-ie'>till en</a> nyare version.

Bygdemedel

Vi på RES vill engagera oss i den bygd där vi verkar och vara någon man gärna för samtal med. Genom s.k. bygdepeng har vi möjlighet att finansiellt stötta projekt inom det lokala förenings-och näringslivet som kommer bygden till nytta. Bygdepeng, eller bygdemedel, är ett frivilligt åtagande där vi årligen avsätter en del av intäkterna från vindkraftparken, oftast till en stiftelse, som sedan kommer bygden till del genom att föreningar, företag och privatpersoner kan tilldelas pengar till projekt som medför nytta till bygden. Vi är positivt inställda till bygdepeng och den möjlighet det ger oss att bidra till bygden.

Kontakt

Genom att skicka denna information till RES godkänner du att vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla den tjänst du kontaktat oss för. RES kommer inte att dela eller skicka vidare dina uppgifter till tredje part för andra anledningar än för de tjänster du kontaktade oss för. Du kan läsa mer i vår personuppgifts policy här.