X

Den version av internet explorer som du använder, stödjer inte denna sida. För att få en bättre upplevelse vänligen uppdatera <a href='http://windows.microsoft.com/en-gb/internet-explorer/download-ie'>till en</a> nyare version.

Vindkraftcentrums affärsplattform

Vindkraftcentrum har tagit fram en digital affärsplattform där företag och organisationer som vill erbjuda sina produkter och tjänster till vindkraftprojektörer och huvudentreprenörer kan registrera sig. Även privatpersoner som har t.ex. boende att erbjuda är välkomna att registrera sig på affärsplattformen.

Läs gärna mer och registrera er på https://vindkraft.umigo.se/

RES finns idag registrerad med Björnberget på affärsplattformen. Övriga projekt kommer att finnas tillgängliga först när de närmar sig byggnation.

Kontakt

Genom att skicka denna information till RES godkänner du att vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla den tjänst du kontaktat oss för. RES kommer inte att dela eller skicka vidare dina uppgifter till tredje part för andra anledningar än för de tjänster du kontaktade oss för. Du kan läsa mer i vår personuppgifts policy här.